CAMELTOE


Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings.

Okej, vem fan följer min blogg på bloglovin?


Tändkräm är bäst


Oh snap
CHILDHOOD IS THE KINGDOOM WHERE NOBODY DIES


Hej BettskenaDet är jätte skojsigt att prata med sån här. Låter förjävligt! Ska rabbla hela alfabetet nu och kolla om man kan dricka vatten samtidigt som man har den i käften!

I mean, her butt, is just so big. I can't believe it's just so round, it's like, out there, I mean - gross. Look!

Min rumpa har ingen känsel. Feels..weird.


Jag ska göra allt jag någonsin kan för att du ska förbli så lycklig som du är i dag.Skriv en kärlekshandbok på 9 kapitel så garanterar jag dig att du kommer känna likdant. :)


Brutalt

Det är bara så..wow. Glömde nästan bort det.


Words are easy when they're true

Känner ni ibland hur ni verkligen älskar ett ord? Som typ haunted, jag freakin love it! Seriously är ett awesome ord. På tal om awesome så är det också ett ord I love. Massachusetts heter en stat i USA. Jag älskar att säga det. MassachusettsMassachusettsMassachusetts. Cute, beautiful, fantastic, fearless, sweet, beastly, snap, enchanted, though, death, horriffied, epic, accuse, something, crap, mortification, dream. I can go on forever, I lovelovelovelove words. Speciellt English words. Ängel, piano, samlag, stad, lägenhet, flourtant, speciellt, rekordelig, påverkad, papperskorg, lullig, liksom, är exempel på svenska ord I like. Ord jag inte gillar: jöka, bajs, knulla, fjäsk, hamburgare, coleslaw, vårdsvin, popstjärna. Kommer inte på några engelska ord I don't like. Nasty är ballt, gillar't. Ballt är ett ballt ord, alltså gillar jag det. Alltså är också ett av mina favotit ord.


ÄLSKLING

Jag ska gifta mig med Bertil och vara otrogen med bullar. Trekant. ♥ Fast, fan. Jag mår illa och får magknip när jag äter bullar, crap. Okej, morötter och bananer ska vara mina älskare. Kommer bli orange. :D


(inte min bild)

Det sägs att ett skratt förlänger livet.

Natta, min kära vän, har den mest underbaraste pappan som finns. Ni måste läsa det här. Jag dog av garv. Klicka här <-- för att läsa. Jag DÖR! Så jävla bäst. Sucks to be her. Fast egentligen är det mest komiskt. Nu ska jag fortsätta garva

You have part of my attention - you have the minimum amount.

"Gilla min status så skriver jag något fint i din logg!" Typ 58 personer gillar det. Sen skriver ägaren till statusen lite tomma ord till folk den inte känner, t.ex. folk i parallel klassen, och när de möter varandra i skolan hälsar de inte på varandra. Så. Jävla. Patetiskt. Det är det mest löjligaste jag någonsin sett. It's all over facebook. "Jag ser dig varje dag i skolan och ignorerar dig för att jag skulle skämmas om någon såg mig med dig. I would rather die. Men jag kan skriva i din logg för det är så opersonligt och ingen tar ändå det på allvar. När jag skriver det här asgarvar jag åt hur patetisk du är som tror att jag skulle skriva något fint i din logg och mena det, samtidigt som jag suckar om och om igen för att det är så jobbigt att komma på bra bullshit jag kan skriva i din logg, därför skriver jag samma sak som jag skrivit till alla andra. Nästa gång jag ser dig ska jag fortsätta ignorera dig. Oj, juste, jag måste skriva att dina profilbilder är fina, att du är snygg och du är rolig även fast jag inte tycker det!" Makes me puke.


-

Det suger att jag inte har något att åka till Norge med och se Taylor Swift.


Jag fick ju bara två poäng på mitt senaste inteligenstest, men det är ju inte för att jag är dum. Det var så svårt asså...


Redheads are just blondes with high blood pressure.

Rödtottar är tydligen de värsta bitcharna på denna jord, vi har ett väldigt temprament,  Horigaste hororna,  porrigast i sängen, men ack så pryda de är! Helt otroligt hur alla påståenden går ihop, I'm amazed.


Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

Bakom kulisserna på bageriet. När jag tänker efter, ser det faktiskt ut som en tjockare version av Voldemort.
Tillägnas Ida:Rawr

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils

Spenderade 3 timmar hos frisören igår. Så jävla värt.Saknar Bertil, den här webben suger ju.


I want to be an angst-ridden teenager who can’t confront his own inner demons and takes it out verbally on other people instead.

Fick en jättefin bettskena idag, it's blue.


Life is like a pack of gum... I've yet to figure out why.

Som ni ser, är det ny design. Orkade inte fixa nån egen så laddade ner från Bloggdesign.nu.
At the moment läser jag igenom alla inlägg jag har skrivit. Sitter och asgarvar fan.

Ingen skola på tre veckor. :thumbup:

"I'm bringing sexy back..." I never even knew sexy was gone.
Han vill verkligen se ut som en kvinna.


I am a girl

Harsh but vulnerable.
Sarcastic but silly.
Stupid but thoughtful.
Thorny but tender.
Funny but serious.
Loud but passive.
Dramatic but bland.
An open book.
Easy to love and easy to hate.
Klutzy but occasionally coordinated.
Independent, but dependent on friends.
An oxymoron.
A muddling paradox.
An unsolvable contradiction.
And totally proud of it.

True story.


the way you areI may say it was your fault because I know you could have done moreNån sin vill göra en fin desing till mig?

Wishing that I realized what I had when you were mine.

Jag saknar att ha något att blogga om. Det va kul. This is so pointless.

You need to hear me out and they said speak now

Upptäckte precis en sak. Hon skulle fan kunna spela vampyr. With those red lips and that pale skin. And do her hair blonder. Yeah, I can totally see it.

Klicka för stor bildAhmen okejdå

Om det inte vore för sparklydude, hade jag inte lärt känna mina älskade efterblivna missfoster. So, I guess it's worth it. Eller aa, fast nä.
Just leave me the fuck alone

Jag har alltid sagt att även om jag tröttnar på det där så kommer jag inte ångra att jag varit obsessed. Yeah right. I hate it. Jag var 13 år. Mitt liv styrs inte av det - hör och häpna - jag har en personlighet också! Kunde hon inte vaknat upp på morgonen och insett att det va just a dream? Men ellerhur. Hon var ju tvungen att skriva en roman av det. Och sen skriva 3 böcker till. Sen, självklart, får Melissa Rosenberger för sig att skriva ett manus baserad på första boken.
Vi hade ett amazing year, men om det inte vore för dig hade jag faktiskt haft ett liv nu. Kanske inte. Det tragiska är att jag kommer inte ihåg vad jag gjorde 2009. Gjorde jag ens något? Jag tror fan inte det. Satt insnöad i det där. Nu lever du i en låda under min säng. Hur känns det? Försvinn ur mitt liv. Tack, Stephenie Meyer, du har officiellt förstört mitt liv.


Horrified looks from everyone in the room, but I'm only looking at you

Alltså..Min dator stod på en kartong på min matta i mitt rum. På kartongen såg jag att det låg en supertiny spik, jag tog upp spiken, eller okej, det var en skruv, undersökte den. Efter några sekunder av hårttänkande förstod jag att den hörde till lilla Bertil (datorn). Därför försökte jag hitta vart en skruv saknades. Skruven gjorde så att skärmen typ...inte skulle ramla av. Och vad gör jag då? Jo, jag tappar den där supertiny skruven på min matta. Min mattaa är svart. Skruven är svart. Mattan är också så där...lurvig typ. Nu är skruven forever gone.

FYI, när jag skulle skriva "min matta" skrev jag "min mamma". Samma sak ju.

so many reasons for me to run and hide I can't do the little things I hold so dear 'cause it's all those little things that I fear

Dagens höjdpunkt: svale. Göteborgare måste lära sig svenska!


Stör mig inte, jag är redan störd.

Nicke och Nilla <3 Egenltigen hatar jag <3, den är så ful och falsk. Men ändå.
Not a good idea to dricka kaffe på kvällen. Nu är jag ju pigg. Damn. Och vet ni vad jag älskar? Att skjuta upp saker. Läxor, bl.a. Speciellt uppsattser. Det som är bra med att vara pigg på kvällen; är att jag alltid blir pepp på att städa rummet. Så nu är mitt rum städat, hade värsta klädhögen innan. Har datorn på en liten låda på golvet, och har lika fin hållning som Quasimodo. Nu rätade jag på ryggen. Min iPod är proppad med massa ny musik nu. S to the weet.
Väldigt omfattande och sammanhållet inlägg.

Glass

Jag är sjuk, det är okej att äta glass. Lol, I keep telling myself that. Måste alltid ha en ursäkt to eat unhealthy. Just so you know.

.,.


Köpte även nytt diadem! Älskar det :D:D:D


Nya glasögon!


Börjar ju bli lite omoderna.


Visst är dem fina? Det är ju trendigt att ha stora glasögon!


Dem andra är ju så glada, när jag är på dåligt humör funkar ju inte det!


RSS 2.0