If you wanna know, here it goes, gonna tell you this the part of me that'll show if you're close, gonna let you see everything, but remember that you asked for it

Jag är kär. Seriously. Camp Rock var över förväntningarna. Squeal, swoon, drool, crying. Speciellt när Nick sjöng "Intruducing me". I'm such a dork. And damn proud of it. Tycker det är grymt att ha samma intressen som 11 åringar.

Den går inte att bädda in, so watch it here. Ignorera den spanska texten. Though det gör att låten blir mycket roligare.

Eftersom ni är värsta hardcore JB-fans, here's a short version.


Hoppas du får kuk i midsommar

Sommaren med Göran är rolig. Men nu ska jag titta på Camp Rock 2 The Final Jam. Awe to the some.

Tävling på VD.seChecka in denna tävling. Hell to the yes liksom!


Nu hickar jag också

Låter som en groda/får. Great.


Crappy day

Idag har varit den värsta dagen in like, forever. Redan när jag vaknade var jag på dåligt humör. Mitt största misstag var att jag ens lämnade lägenheten. Att börja 8.05 en måndag är aldrig bra. Min första lektion var...öh, något tråkigt ämne. 
 En lärare skulle prata med oss om prao och vi fick reda på att det är egostiskt att praoa på två olika ställen. För då måste ju jag ha TVÅ handledare och hon måste skicka ut TVÅ brev till mina handledare. Förstår verkligen henne. Det vore jätte jobbigt. Hade också engelska idag. Vi tittade på en tråkig film. Sen åt jag lunch. Efter att jag lämnat matsalen upptäckte jag att det var korvtroganoff på mina jeans. I lost it then. Jag åt inte ens korstroganoff! Tror indeed att någon satt under bordet och smetade den röda sörjan på mina ben. Not nice. När jag försökte tvätta bort skiten, råkade jag slå sönder kranen. Den bara lossnade! Inte mitt fel.
  Hade även matte idag. Räknade ingenting utan sysselsatte mig med att hugga matteboken med min linjal. Det blev ganska tråkigt efter ett tag. Då slog jag linjalen på min panna istället. Men ville ju inte ha röda märken i pannan. Satt istället och berätta om hur synd det var om mig för en tjej jag inte känner.

Har precis skrivit klart ett arbete om vad partierna tycker om sjukhusmaten. Det var jätte kul!!

Det låter inte så farligt, men jag har pms, ALLTING är jobbigt då.


Spännande tävling!

cr2tävling.

Kolla vad man kan vinna för något här. Sweet!

.

POPAGANDA IDAG

Vill sova gott

Det är för ljust ute, jag kan inte sova. Höst, regn och mörker, kom nu?


At the moment...

läser jag om Deer Park, låter som en anka och blinkar överdrivet.


En hemlighet.

Jag har något att berätta för er.Men det tänker jag inte göra.

I've got some news for you

Igår var jag på Rösten. Det var kul. Förutom att det höll på waaay för länge. Och too much tafsande. Så jävla varmt var det också. Jag vill gå på high school.

Hejdå.

PÅ TÅGET


En dusch senareNORMAL


Skratta inte åt min skönhetSka tvätta håret nu!

Lockigt?


eh

JAG HAR EN BLOGG

HEJ

Nu blire TACOS!Hur fan går hallonlakritsskalle och sovmorgon ihop?


Tjatja!

Har sovit över 9 timmar inatt. Segt. Men det kanske behövdes.


Böcker

Fanny ville se mina böcker och föreslog att jag skulle skriva ett blogginlägg om de. Så nu tänker jag skriva om alla jävla böcker i min bokhylla. Vill ni veta vad böckerna handlar om föreslår jag att ni googlar. Ni får bara läsa vad jag tycker om dem.
Tro inte att jag ställt böcker hur som helst. Det har tagit många timmar för att få in böckerna och så att det se så bra ut som möjligt. Ingen annan än jag rör dyrbarheterna.Jag vet, Gossip Girl. Men de behövdes för att fylla ut hyllan. Jag har provat alla möjliga lösningar.

Första hyllan

House of Night - P.C and Kristin Cast 
började läsa serien förra sommaren. De första fantasyböckerna jag läste efter twilight. Tyckte om böckerna väldigt mycket då, men tröttnade sen efter 6e boken. Så jag har ej läst den 7e.

Wicked Lovely, Ink Exchange & Fragile Eternity - Melissa Marr trodde serien skulle vara asbra. Därför önskade jag mig böckerna i födelsedagspresent. Wicked Lovely var mest konstig, orkade inte läsa klart Ink Exchange, och Fragile Eternity har jag inte ens rört. Det finns flera böcker i serien.

Prom Nights From Hell - Många Författare köpte boken i samband med HoN--böckerna. Kommer inte ihåg alla noveller, men jag gillade Meg Cabots. Det är i princip det enda jag tycker om som Meg Cabot har skrivit, tycker hennes böcker inte är så värst bra. Mrs. Meyer's novell var också bra, ingen höjdare men helt okej.

The Twilight Companion - The Unauthorized Guide to the Series skit tråkig.

Vampire Academy - Richelle Mead började läsa serien i slutet av förra hösten. Blev kär. Första boken jag läste som jag tykte var bättre än twilight. Väntar nu på Last Sacrifice som kommer ut i december. Ser även fram emot att läsa spin-off serien som kommer ut 2012 också.

The Mortal Instruments - Cassandra Clare världens bästa serie. Seriously. TMI är min favoritserie, no doubt. Tidagre ikväll var det en livechatt med Cassie där hon avslöjade att det kommer 3 till böcker i serien (iiiih!). Även här kommer det en spin-off serie som kommer ut nu i augusti. Lääängtar.

Hush, hush - Becca Fitzpatrick läste den i början av sommaren och tycker den är jätte bra. Vill läsa Crescendo nu.

Blou Bloods - Melissa de la Cruz fick boken av min vän Ebba för inte alls länge sedan. Egentligen händer det inte så mycket i den, men den är jätte bra. Ska köpa fortsättningen på serien. Tror det har kommit fyra eller fem böcker i serien, om jag inte är helt ute och cyklar. Har faktiskt ingen koll.

Twenty Boy Summer - Sarah Ockler helt fantastisk bok. Läs den. Det är inte en fantasybok, den är sorglig och allmänt bäst.

Gossip Girl & It Girl - Cecily von Ziegesar läste böckerna i 6an. Ingen kommentar. Jag gillar tv-serien.

Harry Potter and the Deathly Hallows - J.K. Rowling hehe, bara den 7e boken. Har läst den första och håller nu på med den andra boken. Anledningen till att jag bara har Deathly Hallows är för att jag ville veta vad som hände efter att jag hade sett 6e filmen.

Andra hyllan

The Host - Stephenie Meyer det var en besvikelse ända från första sidan.

The Twilight Saga - Stephenie Meyer läste böckerna, blev besatt, levde bara för serien. Hittade bättre böcker och insåg att twilight inte är så jävla bra. Ångrar ingenting.

Andra Random Twilight Böcker - Lotta Orkar Inte Gå In På

Night World - L.J. Smith
har inte läst klart tredje boken för att jag tyckte allting blev för rörigt. Annars är den bra. Seg i början, bra i mitten, konstigt slut.

The Vampire Diaries - L.J. Smith precis som Night World: seg i början, bra i mitten, konstigt slut. Har inte läst den senaste boken. Tv-serien är bättre.

Tredje hyllan (egentligen femte)

Ser mitt huvud tjockt ut i den här - Randa Abdel-Fattah 
tror jag läste boken i 6an. Boken tillhör skolan, glömde bara lämna tillbaka den. Känns lite pinsamt att göra det nu, 2,5 år senare.

Okej, orkar inte skriva om alla böcker på den hyllan. Men några som jag verkligen tyckte om är:

Tillsammans - Denise Rudberg

Simon och Sophie - Emma Granholm innan twilight var detta den bok som jag läste om och om.

Innan jag dör - Jenny Downham kommer inte riktigt ihåg boken. Vet i alla fall att den är sorglig och bra.

Malin + Rasmus = Sant - Moni Nilsson Brännström även den här är väldigt sorglig, älskar den.

Au Pair - Melissa de la Cruz ganska bra faktiskt.

Böckerna på den sista hyllan är betydligt enklare. Dock väldigt bra. Specielt om man inte orkar anstränga sig.

Det där tog typ år. Orkar inte ens läsa igenom för att kolla om jag har gjot några fel.

PUSS

Åh, jag har fått såna underbara kommentarar om bloggen. Då måste jag ju fortsätta! Jag menar, vill ju inte att någon ska ta livet av sig bara för att jag slutar blogga? Min blogg är ju trots allt bäst. Såklart, det är ju min blogg. Därför ska jag ägna all min vakna tid åt bloggen. Eller inte. Eller så ska jag det. Eller inte. Eller kanske. Eller definitivt.
STANDING WHERE YOU LEFT ME

Egentligen ligger jag ner i sängen. Men Natta, sen du loggade ut och lämnade mig är det enda jag kunnat gjort de senaste typ...2 minuterna att gråta, gråta och gråta. Jag älskar ju dig så! Hur kunde du lämna mig?! Alla våra minnen, och det du gör är att stänga av datorn och gå iväg. Trodde aldrig att du skulle såra mig såhär. Så mycket som jag har offrat för dig. Har inga vänner kvar, för det enda jag gör om dagarna är att vänta på att du ska logga in på msn så vi kan prata. Du är mitt allt.Hur kan man inte älska denna skönhet? Den vackraste människan på jorden. Älskar dig, Natta. <3


HEJ BLOGGEN

Idag var Lotta duktig. Hon var ute och sprang. Det första Lotta gjorde när hon kom hem var att börja hicka som ett grodfår. Sen tog hon massa heta bilder på sig själv.Röd i fejset ja0. Det tycker hon är snyggt. Sådär brukar Ebba se ut när hon blir Ketchup. Fast, Ebba är nog inte lika svettig då.

På lördag vill Lotta gå på Sommarkrysset. Förhoppningsvis kan hon få invalidplatser. Då slipper hon köa. Det vore inte helt fel, tycker Lotta.


What's the point of doing anything, if you'll never notice?

Det här känns så extremt patetiskt. Det är ändå bara Fanny och Natta som läser det här. Men eftersom ni tycker det är så himla kul, får jag väl fortsätta uppdatera. Idag blir det ett sånt där rolig "vad-jag-har-gjort-idag-inlägg".

Jag vaknade imorse. I soffan. Tydligen somnade jag där sov hela natten utan att vakna en endaste gång. Jag hade inte ens en filt eller ett täcke! Shocking, I now. Och vad gjorde jag efter jag vaknat? Jo, jag åt frukost. Sen rensade jag en låda i min byrå. Slängde ganska mycket kläder. Efter jag typ dushat och degat framför datorn i ett par timmar, tog jag min iPod och gick ut. Det späregnade. Letade efter ett paraply. Det enda som fanns hemma va med Nalle Puh på. Snacka om att jag var läcker! Var tvungen att lämna tillbaka ett par böcker på biblioteket också, så jag gjorde det. Efter det fortsatte jag min vandring (ehm, tunnelbanevandring) till stan. Letade efter "Pretty Little Liars"-böckerna. Gick inte bra. Hitta bara den 5 boken i serien, vilket är liiite onödigt när jag inte läst de tidigare böckerna. När jag skulle gå hem igen, blev jag överkörd av en bil och dog. Sen kom en hund och åt upp mig. End of story.

Fytusan, det där var total ointressant och tråkigt att skriva.

Låten är mycket bra. Danskar kan dock inte göra musikvideor.Ta den här som exempel. Låten är bra, men videon stinker röv.


God kväll! (God natt?)

Fanny är bäst!!

Har fått klagomål om att jag inte bloggar så ofta. Förstår inte varför någon skulle tycka det. Jag uppdaterade ju bloggen för typ....en månad sen. Till skillnad från vissa andra så har jag faktiskt ett liv. SAJK!
Det känns fett löjligt att blogga om ingenting. Jag tycker verkligen synd om er stackare som läser det här. Har ni inget annat bättre för er?

En blogg är väl till för att skriva av sig, eller whatever. Fett tråkigt egentligen. Ska jag typ skriva om alla mina problem här? Det är ju inte direkt som personerna som läser bloggen bryr sig. Så, jag har inget att skriva om på denna blogg. Meningslösa ord, that's all.

Eftersom att den redan är sämst, ska jag dela med mig av väldigt fin bild som togs på väg till Köpenham (jag vet, care, ellerhur?).Nackspärr? Fan vad s n y g g jag är när jag sover!

 
OMG en till bild! Långben, min älskling. Visst syns det att jag älskar honom?

Och bara för att jag har värsta twilight-känslan nu.Höll seriöst på att kissa på mig när jag såg denna bild.

Fanny är sämst!!


RSS 2.0